Maak carrière bij DEISS

Bent u op zoek naar interessante taken en een baan waarin u het verschil kunt maken? Dan bent u bij DEISS aan het juiste adres. Als verantwoordelijke werkgever bieden we u een vaste werkplek in een familiale omgeving en de mogelijkheid om uw ideeën te verwezenlijken. Kom nu meer te weten over ons bedrijf en geef samen met ons vorm aan de toekomst.

Een veilige
toekomst tegemoet

Bij DEISS volgen we geen kortetermijntrends, maar denken we op lange termijn. Zo kunnen we u een stabiele en boeiende omgeving bieden waarin u zich prettig voelt. Onze open bedrijfscultuur en platte hiërarchieën motiveren tot buitengewone prestaties. Niet voor niets werken veel collega's al jaren bij ons.

Sla met ons nieuwe wegen in

We creëren een werkomgeving die u inspireert om met frisse ideeën te komen. Als toekomstgericht familiebedrijf bieden we u een innovatieve werkplek en bevorderen we ook uw maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast vindt u aanbod zoals bedrijfssporten en andere diensten die het werken bij DEISS net even anders maken.

Groei boven uzelf uit

We bevorderen uw carrière actief. En dat zowel professioneel als menselijk. Of u nu een jong talent bent of een ervaren expert - in regelmatige workshops, opleidingen en seminars verschaffen we u de kennis en instrumenten die u nodig hebt om de toekomst mee vorm te geven en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van ons bedrijf.

Start nu uw opleiding bij DEISS

Dubbele studie

Bachelor of Business Administration (B.Sc.)

Wilt u tijdens uw studie theorie en praktijk combineren? Grijp dan uw kans met de SUND Group en volg een dubbel studieprogramma aan de Hamburg School of Business Administration (HSBA) voor de Bachelor of Business Administration (B.Sc.).

Opleiding

Managementassistent voor groothandel en buitenlandse handel

Wilt u actief het beroepsleven ingaan en spannende uitdagingen aangaan? Ontdek de opleidingsmogelijkheden bij de SUND Group en begin een carrière met toekomst.

Praktische opleiding

Praktische opleiding tijdens de studie

Wilt u een modern familiebedrijf van binnenuit leren kennen en zelfstandig aan projecten werken? Solliciteer dan nu voor een stage van twee tot zes maanden bij ons.