Afvalzakken voor kenners

Niet alle vuilniszakken zijn gelijk - probeer onze DEISS kwaliteit zelf

Afvalzakken zijn belangrijk voor elke professionele activiteit. Of het nu voor schoonmaak, catering of voor de industrie in het algemeen is, geen bedrijf kan zonder ze. Ons assortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen. Wat het ook moet zijn - blauwe 120 liter zakken of afvalzakken voor speciaal afval - we kunnen u de oplossing bieden voor elke toepassing!

VRAAG NU AAN!
Goed te weten!

Handschoenen

Deiss B.V. heeft ook disposable en herbruikbare Latex, Vinyl en Nitril handschoenen van het merk Bingold in het assortiment.

meer weten?

Uw specialisten bij DEISS

Samen met DEISS vindt u de afvalzak die u nodig hebt. Ons DEISS team staat altijd tot uw beschikking voor persoonlijk en specialistisch advies.

Contactpersoon aangeven

Vier argumenten om voor DEISS te kiezen

Quality, Service, Variety & Innovation

Om u het juiste product te kunnen bieden, combineren we productkennis en persoonlijke service met de beste kwaliteit en innovaties. Met meer dan 5.000 artikelen bieden wij vuilniszakken aan voor bijna alle technisch mogelijke toepassingsgebieden.

meer

Om u het juiste product te kunnen bieden, combineren we productkennis en persoonlijke service met de beste kwaliteit en innovaties. Met meer dan 5.000 artikelen bieden wij vuilniszakken aan voor bijna alle technisch mogelijke toepassingsgebieden.

4 materiaalkwaliteiten – 1 doel: uw perfecte, duurzame oplossing

Om u steeds de optimale en meest duurzame productvariant te kunnen aanbieden, is onze materiaalkeuze gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten en innovatieve productiemethoden. Maak kennis met de 4 hoofdsegmenten met hun uitdagingen en bijzonderheden.

Dunnere folie van gerecyclede materialen uit de industrie

Onovertroffen klimaatwinnaar: onze PREMIUM PLUS afvalzak van post-industrial gerecyclede materialen behaalt de beste ecologische resultaten. >>Meer

 

Folie van post-consumer gerecyclede materialen

Plaats 2: onze LDPE-afvalzak van 100% post-consumer gerecyclede materialen behaalt de op een na beste totaalbeoordeling. >>Meer

Biologisch afbreekbare folie

Plaats 3: onze 120 liter Bioline-afvalzak staat vanuit ecologisch oogpunt gezien op de derde plaats. >>Meer

Gebruik van papieren producten

Een alternatief: omdat het scala aan mogelijkheden bij dit materiaal heel breed is, varieert ook de ecologische voetafdruk aanzienlijk. >>Meer

Duurzaamheid en recycling

Onze bijdrage aan het milieu

Onze verbondenheid met het milieu komt terug in elk stadium van het productieproces. Van de ontwikkeling van innovatieve grondstoffen tot het gebruik van gerecycled materiaal maar ook het optimaliseren van het assortiment. Hierdoor zorgen we voor toegevoegde waarde voor u en het milieu.

meer weten?

Informatie

Alles over onze producten

Onze uitgebreide kennis over afvalzakken delen wij graag met u. Hier vindt u alle informatie over onze producten, folies, productie processen en grondstoffen.

meer weten?

Carrière mogelijkheden bij DEISS

Kom bij ons team!

Samen met ons groeien en uw potentieel vergroten: Dit zijn onze actuele vacatures en stagemogelijkheden. Reageer en help ons bij de verdere opbouw van onze toekomst.

meer weten?