DEISS - Fabrikant van afvalzakken en vuilniszakken voor professionals

Bij DEISS krijgt u veel meer dan alleen een breed scala aan afvalzakken en vuilniszakken. Als middelgroot familiebedrijf bieden we u bovendien sinds 1931 de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. 

Altijd het optimale product

Ons geheim is snel verklaard: moderne productieprocessen, innovatieve grondstoffen, unieke knowhow en een diepgaand begrip van uw wensen voor het dagelijkse werk. Op deze basis hebben we sinds 1931 meer dan 5000 innovatieve producten en oplossingen ontwikkeld - van de blauwe afvalzak van 120 liter tot afvalzakken voor bijzondere afvalstoffen en vuilniszakken. Zo vindt u ook voor uw behoeften het optimale aanbod.

Wij zijn er voor u persoonlijk

Onze DEISS-specialisten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en andere landen ondersteunen u graag direct ter plaatse - met hoogwaardige producten, praktische tips en concrete oplossingen voor uw bedrijf.

SUND Group

Onder de paraplu van de in Hamburg gevestigde SUND-Group werken we nauw samen met onze zusterondernemingen BINGOLD en FIPP. We maken gebruik van synergieën, stroomlijnen processen en delen knowhow en ervaring, zodat we u telkens weer perfecte producten kunnen aanbieden. 

DEISS is gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2015 en de milieumanagementnorm ISO 14001:2015 en is lid van IK Industrievereinigung Kunststoffverpackungen e. V., de Duitse vereniging van fabrikanten van kunststofverpakkingen en folies.